Moxa soros I/O megoldások

Com-Forth Kft logo

Megbízható és könnyen karbantartható RS-485 soros I/O


A Moxa piacra dobta legújabb RS-485 távoli I/O sorozatát az ipari monitorozás és a felügyeleti alkalmazások számára. A soros RS-485 távoli I/O a tökéletes választás egy költséghatékony, megbízható, egyszerűen karbantartható folyamatfelügyeleti távoli I/O rendszerhez. A soros távoli I/O termékek egyszerű kábelezést kínálnak a folyamatmérnökök számára, mivel csupán két kábelt használnak a vezérlővel vagy más RS-485 eszközzel történő kommunikációhoz. A soros távoli I/O-k EIA RS-485 kommunikációs protokollt használnak, hogy gyorsan és nagy távolságra is továbbítsák és fogadják az adatokat.

A duális RS-485 porton, a szoftveres vagy USB-s kommunikációs konfiguráción túl a Moxa I/O intelligens eszközei csökkentik az automatizálási rendszer beállításával és karbantartásával kapcsolatos befektetett munka mennyiségét. A Moxa különböző I/O kombinációkat nyújt, amelyek nagyobb rugalmasságot kínálnak és kompatibilisek minden alkalmazástípussal.

3kV-os DC I/O leválasztás az I/O csatornák, RS-485 port és az áramkörök között
ESD és EFT védelem, kiegészítve CE/FCC, UL 508 tanúsítvánnyal, amely védelmet nyújt az elektrosztatikus kisülések és túlfeszültség ellen
Kiterjesztett működési hőfoktartomány (-40 to 85°C)
5 éves garancia
Hálózati bővíthetőség
Duális RS-485 portok
Beépített repeater
Watchdog időzítő garantálja az üzembiztos outputot
Egyszerű karbantartás
Szoftver támogatás
Ready-to-run szoftverdriverek a gyors telepítéshez
    accelerate system deployment
Szoftveres beállítás
USB-n keresztül feltölthető konfiguráció
Feltölti a konfigurációkat a multidrop-on keresztül a könnyű távoli menedzselhetőségért
Duális RS-485 portok


Magas színvonalú támogatás és garancia

Az ioLogik R1200 soros távoli I/O eszközök mögött az iparban a legmagasabb szintű szolgáltatás és támogatás áll, beleértve a Moxa az iparban egyedülálló, 5 éves garanciáját. A Moxa 1987 óta látja el ügyfeleit a legmagasabb szintű teljesítménnyel, rugalmassággal és minőséggel.