Növelje az Ethernet távolságot - Gigabites sebességnél
Az IMC-21GA ipari Gigabit média konvertereket úgy tervezték, hogy megbízható és stabil 10/100/1000BaseT (X) - 100/1000Base SX / LX kapcsolatot nyújtsanak. Mindez elérhető fix SX vagy LX optikai csatlakozóval, vagy moduláris SFP kialakítással is. Az IMC-21GA média konverterek támogatják az úgynevezett Link Fault Pass Through technológiát, amely hálózati hiba esetén kikényszeríti a kapcsolat bontását, amint észreveszi, hogy a kapcsolat a másik oldalon meghibásodott, így a szoftver alkalmazásban lehetőség nyílik a hiba azonosítására és a korrektív intézkedésre. Máskülönben a felügyeleti szoftver nem szerezne tudomást a hibáról.
Rugalmas alkalmazás
Az IMC-21GA média konverter több csatlakozóval is elérhető (SFP slot illetve 0,5km vagy 10km fix SC csatlakozó), hogy megfeleljen a különböző alkalmazásoknak.

Különlegesen megbízható
A DIN-sínre szerelési lehetőség, a széles működési hőfoktartomány (-40…75°C), és az IP30 ház LED kijelzőkkel, könnyen kezelhetővé és megbízhatóvá teszi a plug-and-play IMC-21GA-t.

Energiatakarékosság
Az IMC-21GA támogatja az IEEE 802.3az szabványt (Energiatakarékos Ethernet), a 10K jumbo frame-ek pedig lehetővé teszik, hogy energiát takarítsanak meg, és fokozzák az átviteli teljesítményt.
 
IMC-21GA
Ipari gigabit Ethernet-optikai média konverterek
Adatlap
 
 
Arra gondoltunk, hogy ez is érdekelheti Önt…
EDS-G205-1GTXSFP Series
Adatlap
5 portos full gigabit nem menedzselt Ethernet switchek
  • Optikai lehetőségek a távolság növeléséhez és az elektromos zajjal szembeni ellenállóképesség kiterjesztéséhez
  • Redundáns kettős 12/24/48V DC tápbemenet
  • Támogatja jumbo frame átvitelt legfeljebb 10KB-ig