Robusztus Ethernet I/O

A Moxa ioLogik E1200 Ethernet távoli I/O eszközök kompakt, helytakarékos felépítésűek I/O opciókkal, amelyek többféle eszköz felügyeletéhez is tökéletesen megfelelnek. A Class 1, Divison 2/ATEX Zone2 tanúsítvány bizonyítja, hogy az ioLogik E1200 sorozat megfelel a különféle veszélyes alkalmazások követelményeinek és növeli a biztonságot és megbízhatóságot a távoli monitorozás esetében is a zord ipari környezetben.


Termékek

Robbanás-biztos kivitel Class I, Division 2/ ATEX Zone 2 tanúsítvánnyal zord ipari környezetre


Igaz, ezidáig nehézséget jelentett olyan termékeket találni, amelyek elég robusztusak a veszélyes ipari környezet felügyeletére, ám többé már nem ez a helyzet. A Moxa Class I, Division 2/ATEX Zone 2 Ethernet távoli I/O-kat úgy alakították ki, hogy ipari szintű megoldást nyújtsanak a veszélyes környezetben működő eszközök felügyeletére is.


Daisy Chain eszközök csökkentik a telepítési költséget


A két beágyazott Ethernet switch portnak köszönhetően az ioLogik E1200 Ethernet I/O modulok által létrehozható Daisy-chain topológia különböző eszközök kábelezéséhez is megfelelő választás. A megosztott Ethernet adatgyűjtéses alkalmazásoknál, a szűkös helyeken a vezérlőszekrények gyakorta csak távolról érhetőek el. A modulok vagy a közeli Ethernet eszközök Daisy-chainbe illesztése nem csupán helytakarékos, de drasztikusan csökkenti a kábelezési és telepítési időt is.

Azonnali információtovábbítás az Active OPC technológiával


Az Active OPC Server a Moxa szabadalmaztatott segédprogramja, beleértve az ioLogik 1200-as sorozatot, OPC driverként működik a HMI és SCADA rendszerek számára. Az aktív OPC szerver az esemény alapú push technológiával lehetővé teszi az ioLogik E1200 sorozat eszközeinek, hogy aktívan kommunikáljanak a SCADA rendszerekkel. Ez az eseményen alapuló kommunikáció azonnali I/O állapot frissítéseket kínál, és még pontosabb adatgyűjtést, mint egy hagyományos portalapú felépítés.


A Peer-to-Peer kommunikációval idő és kábelezési költség takarítható meg


A felhasználók a peer-to-peer hálózattal feltérképezhetnek egy párt az ioLogik E1200 távoli Ethernet I/O modulokból, így közvetlenül továbbítják a bemeneti értékeket a kimeneti csatornákba, ami nagyban leegyszerűsíti a kábelezést és annak költségét.


Termékkiválasztási segédlet