Áttekintés  
EDS-200A Sorozat EDS-400A Sorozat
Ipari nem menedzselt Ethernet switchek Ipari menedzselt Ethernet switchek
  • Plug-and-play csatlakoztatható EtherNet/IP vagy PROFINET rendszerekhez
  • Protokoll koherencia SCADA integrációhoz
  • -40 és 75°C közötti működési hőmérséklet tartomány
Hahó Aki szeretne az Ipar 4.0 vagy az ipari IoT ösvényén elindulni, annak egy megbízható hálózati kapcsolat alapvető fontosságú a gyártósorok zökkenőmentes működésének biztosításához, hiszen a hálózat egy néhány másodperces megszakadása is alacsonyabb termelékenységet és óriási veszteségeket eredményezhet. Az iparban megszerzett közel 30 éves szakmai tapasztalattal és több, mint 50 000 üzembe helyezéssel rendelkező Moxa népszerű ipari Ethernet switchei garantáltan megfelelnek a gyártásautomatizálásra szolgáló hálózatokkal szemben támasztott igényeknek, és képesek megbirkózni a hálózat életciklusa során az ipari automatizálásért felelős mérnökök által tapasztalt kihívásokkal.  
 
Egyszerű csatlakozás
Egy konvergens és robusztus hálózat kiépítése nem annyira nehéz, mint azt gondolná. A Moxa globális tapasztalata kombinálva a termékek szolgáltatásaival, mint például protokoll koherencia és plug-n-play, megkönnyíti a kezdeti lépéseket. A több terepi busz csatlakoztatásának lehetősége könnyebbé teszi a PLC és SCADA integrációját.
Folyamatos működés biztosítása
A Moxa ipari Ethernet switchek duális tápbemenettel rendelkeznek, hogy csökkentsék a leállások előfordulásának esélyét. Ha ez váratlanul megtörténik, akkor a riasztási relé érintkező kimenetei figyelmeztetik a felhasználókat, ezáltal lehetővé teszik, hogy a működés szinte azonnal visszatérjen a normális kerékvágásba. A Moxa menedzselt Ethernet switchei flexibilis, redundáns hálózati topológiát kínálnak - mint például Turbo Ring, Turbo Chain - a szünet nélküli rendelkezésre állás érdekében (helyreállási idő < 20 ms, 250 switch esetén).
Érték hozzáadása okosan
A Moxa 5 éves garanciát kínál, mivel az ipari Ethernet switcheink robusztus kialakítással rendelkeznek, amely nagyon hosszú átlagos időt biztosít a meghibásodások között (MTBF). Ipari Ethernet switcheink az ipari alkalmazások esetében a legjobb értéket kínálják a megbízhatóság és költséghatékonyság tekintetében, lehetővé téve a karbantartásra irányuló erőfeszítések minimalizálását.
 
Palackozó alkalmazás
Egy vezető palackozó üzem a Moxa EDS-408A, PROFINET hálózatra felkészített switcheit telepítette az automatikus palacktöltő feldolgozó sorára. Ezek a kompakt switchek összekötik az Ethernet és PROFINET protokollokat a könnyebb integráció érdekében. A Moxa EDS-205A nem menedzselt Ethernet switch összeköti a két gyártósort, és továbbítja az adatokat a SCADA rendszerhez.
 
Az alábbiak szintén érdekelhetik.

MGate 5102-PBM-PN Sorozat
1 portos PROFIBUS-PROFINET átjárók
  • Protokoll konverzió PROFIBUS és PROFINET között
  • Beépített 2 portos Ethernet switch az egyszerű kábelezés érdekében