Még jobb távoli elérésű I/O  
ioLogik E1200 sorozat
Ipari távoli elérésű I/O 2 portos Ethernet switch-csel
  • Támogatja az EtherNet/IP, Modbus, SNMP és RESTful API protokollokat
  • Aktív kommunikáció a Moxa szabadalmaztatott Active OPC UA szerverével
  • 2 portos Ethernet switch daisy-chain topológiához
  • Class I Division 2, ATEX Zone 2 tanúsítvány
  • Kiterjesztett működési hőfoktartomány: -40 to 75°C
Az ioLogik E1200 sorozat többféle kommunikációs protokollt is támogat, így még egyszerűbb lesz az Ön rendszerarchitektúrája. A Modbus és az SNMP mellett most már az EtherNet/IP™ protokollt is támogatja az ioLogik E1200 sorozat, ezáltal még több eszközzel tud együttműködni, szerte a világon. Az ioLogik E1200 alkalmazásával nem kell külön rendszereket kialakítania az informatikusok és az automatizálási mérnökök számára, mert ezekkel az eszközökkel összegyűjthetik a számukra szükséges összes adatot, automatizáltan.  
 
Smart EtherNet/IP I/O használata akár mostoha körülmények között is

Az ioLogik E1200 termékcsalád tagjai Class 1 Division 2 és ATEX Zone 2 tanúsítvánnyal rendelkeznek, ezáltal kedvező megoldást kínálnak az adatgyűjtésre zord, kedvezőtlen körülmények között is az EtherNet/IP protokoll segítségével.

Többnyelvű, intelligens I/O

Az ioLogik E1200 sorozat több protokollt is támogat, például EtherNet/IP, Modbus, SNMP, RESTful API, ezáltal lehetővé téve a kommunikációt mind az informatikai, mind az automatizálási eszközökkel.

Ingyenes EtherNet/IP frissítés

Az EtherNet/IP az egyik legnépszerűbb kommunikációs protokoll az ipari automatizálás területén. Szerezze be most az EtherNet/IP-támogatást az ioLogik E1200 eszközéhez. Amint regisztrál online, ioLogik E1200 eszköze máris indulásra kész!

 
Ingyenes regisztráció: Az EtherNet/IP I/O aktiválása három egyszerű lépésben
Az EtherNet/IP a világ egyik legnépszerűbb ipari kommunikációs protokollja. A legfrissebb ioLogik E1200 firmware támogatja az EtherNet/IP protokollt, és csak három egyszerű lépésre van szükség a regisztrációhoz és az EtherNet/IP aktiválásához az eszközén

A Moxa Smart I/O-ról
A Moxa, az ipari automatizálási alkalmazások innovatív megoldásszállítójaként I/O-termékek széles körét kínálja az ipari automatizálás területén. A Moxa volt az első cég 2006-ban, amely intelligens I/O módszertant mutatott be az ipari automatizálás piacán. Innovatív műszaki szakértelmét kihasználva, a Moxa most valami még jobbá alakítja át a távoli elérésű I/O-t. Az intelligens I/O koncepció három lényeges jellemzővel bír: push funkció újraküldési képességekkel, konfigurálható vezérlőlogika és a „minden egyben” kialakítás. Az intelligens I/O megoldás összevonja az IT és IA technológiákat, hogy több lehetőséget kínálhasson az automatizálás világának. A Moxa ipari automatizálás terén eltöltött 10-nél is több éve alatt megszerzett tapasztalatának köszönhetően megoldásait mára a gyártási automatizálás, a biztonságtechnika, a telekommunikáció, az ITS, az olaj- és gázipar, valamint a megújulóenergia-ipar széles körében használják. További tájékoztatásért forduljon www.moxa.com/Remote_Automation.
 
Az alábbiak szintén érdekelhetik.

MGate 5105-MB-EIP
1 portos Modbus RTU/ASCII/TCP-to-EtherNet/IP gateway
  • Teljes körű diagnosztikai eszköztár
  • Ethernet kaszkádolás
  • Költséghatékonyabb, mint a PLC kommunikációs modulok