PoE+ technológia Full Gigabit teljesítménnyel
 

Napjainkban a 802.3af standard már nem elegendő az intelligens forgalmi rendszerek, valamint a gyártásautomatizálás IP kameráinak, vezeték nélküli klienseinek energia szükségleteinek fedezésére. A PoE+ standard a PoE technológiához képest megnöveli a tápkimenet teljesítményét 30W-ra, és több különböző eszközt is képes táplálni táppal. Továbbá, az ipari alkalmazások esetében széles körben elterjedt a magas teljesítményű adatkommunikáció, mint például az IEEE 802.11n vezeték nélküli kliensek és a GigE kamerák, amelyek Gigabit technológiát követelnek meg az elegendő sávszélességhez.

Ezen fejlett alkalmazások kedvéért bővítette ki a Moxa a PoE eszközeinek családját az EDS-G205A-4PoE full Gigabit PoE+ switch-csel. A PoE+ és a Gigabit hálózat kombinációjával lehetővé válik a minden eszköz tápellátása és nagy sávszélességű kommunikációja egyaránt. Ezért megfelel az ipar, főként a gyártásautomatizálás, városi felügyeleti rendszerek jelenlegi és jövőbeni követelményeinek és a szélessávú vezeték nélküli alkalmazásoknak is. (-25% 2012.11.12-ig az EDS-G205-4PoE eszközökre!)

   
  PoE alkalmazások teljes spektruma    
  Az EDS-G205A-4PoE teszi teljessé a Moxa PoE megoldásokat tartalmazó portfólióját, melynek már tagjai az ipari Ethernet switchek, PoE splitterek, PoE injektorok, és PoE-s média konvertereket, csak úgy, mint a PoE-n keresztül táplált eszközök, mint az IP kamerák és vezeték nélküli kliensek.(-25% 2012.11.12-ig az EDS-G205-4PoE eszközökre!)  
See Moxa PoE solutions