MiiNePort Embedded Serial Device Servers
     
 
Egy internetközpontú világban élünk. Ahhoz, hogy ki tudjuk használni a növekvő keresletet a hálózati eszközök irányában, a gyártóknak integrálni kellett a hálózati csatlakozókat a meglévő soros eszközökhöz. A fejlesztési ráfordítások csökkentése érdekében a beágyazott hálózati modulok sokoldalú és költséghatékony megoldásnak bizonyulnak. Azonban, mielőtt a gyár azonosítani tudja a leghatékonyabb beágyazott soros-Ethernet vagy soros-Wi-Fi megoldást az Ön alkalmazásához, először meg kell vizsgálnia a korlátozásokat, lehetőségeket és még sok más tényezőt a fejlesztéshez és integrációhoz, valamint, hogy hogyan növelhetik a hozzáadott funkciók a termék piaci értékét.
Download Moxa MiiNePort Selection Guide

Beágyazott hálózati megoldások fejlesztési folyamata

Kutatás:
a hardver és szoftver lehetőségek kiértékelése
     
Kritikus tényezők
Hálózati interfész típusa (vezetékes / vezeték nélküli / RJ45 / optikai / PoE)
 
A beágyazott komponensek mérete
 
Tápellátási követelmények
Hálózat-felügyeleti funkciók
Adatátviteli protokollok
 
 
A Moxa előnyei
A Moxa megbízható és innovatív soros csatlakozási megoldásokat nyújt immáron 25 éves tapasztalattal. A MiiNePort alapja ez a több évtizedes szakmai tapasztalat, így sokoldalú beágyazott hálózati megoldásokkal rugalmas csatlakozási lehetőségeket, valamint korszerű hardveres és szoftveres funkiókat nyújt. A Moxa hosszútávú terméktámogatást és rendelkezésre állást biztosít ügyfelei részére.
 
Fejlesztés és termelés:
Integráció és hatékonyság maximalizálása
     
Kritikus tényezők
Teljes életciklust lefedő integrált end-to-end szolgáltatások
 
Könnyedén illeszthető a meglévő eszközökhöz
 
Intelligens funkciók a gyors telepítés érdekében
 
Tömegtermelés költségeinek csökkentése
Termelés átfutási idejének csökkentése
 
 
A Moxa előnyei
A MiiNePort az innovatív NetEZ technológiával megkönnyíti a teljes fejlesztési folyamatot olyan funkciókkal, mint például a változtatható tápellátás (3,3-5V DC), a fejlesztési platform egyedi firmware készítéshez, valamint a tömeges konfigurálás lehetősége. Ezek a funkciók nagymértékben lerövidítik a piacra kerülés idejét, és drasztikusan csökkentik a termelés átfutási idejét.
 
Üzemeltetés és karbantartás:
Még több hálózati szolgáltatás
     
Kritikus tényezők
A termék ár/érték arányának növelése
Egyszerű karbantartás és hibaelhárítás
 
Magas MTBF érték, kiterjesztett garancia (5 év)
 
Exkluzív hálózati tanácsadás
 
   
   
 
 
A Moxa előnyei
A MiiNePort nem csak egy beágyazott hálózati eszköz, hanem egy olyan megoldás, amely meglévő soros eszközeibe intelligenciát varázsol. Lehetővé teszi a közvetlen parancs bevitelt az eszköz felületén keresztül és további csatornákat nyújt a multi-task alkalmazások számára. Minden termék magas MTBF értékkel rendelkezik, amely garantálja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot, így tudunk Önnek minden MiiNePort termékre 5 év garanciát biztosítani. Ezen felül pedig gyors regionális vevőszolgálat, a lehető leggyorsabb szállítás és a magas színvonalú technikai támogatás mind a szolgáltatás részét képezik.