Gyors csatlakozás beállítása
Gyorsított integráció, a lehető leggyorsabb konfiguráció segítségével
A mérnökök munkájának megkönnyítése érdekében jött létre a Moxa MGate ipari gateway megoldás, az MGate Manager, amely egy rendkívül felhasználóbarát Windows-alapú segédprogram, amely nagyban megkönnyíti a bonyolult ipari automatizálási rendszerekbe való integrációt. Ez a program tartalmazza az új AutoCalibration és QuickLink funkciókat, amelyek lehetővé teszik, hogy a telepítés és a konfigurálás csak néhány perces művelet legyen.
AutoCalibration
Termékek: MGate MB3180/3280/3480 sorozat, MGate MB3170/3270 sorozat
Egy pillanat alatt ellenőrizhető az eszközök állapota
A master-slave felépítésű terepi kommunikációs hálózatok pontos válasz-időtúllépés beállítása fontos és bonyolult feladat a rendszerintegrátorok számára, mikor megpróbálják optimalizálni a rendszer teljesítményét. Ez idáig az integrátorok gyakran kézzel próbálták ezeket az időket beállítani. A Moxa szabadalmaztatott AutoCalibration technológiája segítségével 1 kattintással elvégezhetőek az időtúllépési beállítások.

Termékek: MGate 4101-MB-PBS sorozat
QuickLink
Automatikus tanulási és felderítési intelligencia a Modbus-PROFIBUS kapcsolatban

Az átjáró lehetővé teszi a zökkenőmentes összeköttetést Modbus és Profibus hálózatok között. Az eszköz konfigurációjának megkönnyítése érdekében a Moxa egy innovatív technológiát szabadalmaztatott, amely automatikus tanulási és felderítési intelligenciát biztosít. Ez a QuickLink funkció, amely kiváltja a kényelmetlen és időigényes manuális konfigurációt. A QuickLink segítségével, amely a Moxa MGate Manager segédprogram szolgáltatása, a rendszerintegrátorok percek alatt végezhetnek az átjárók beállításával, és ami a legfontosabb, már az első alkalommal hibamentes konfigurációt tudnak végezni, hiszen gyakorlatilag megszüntetik az emberi hiba lehetőségét.

●AutoLearning: automatikus tanulási funkció:
Automatikusan felismeri a megfelelő kommunikációs paramétereket, a készülékazonosítókat, és regisztrálja a Modbus eszközökből érkező értékeket.
●AutoMapping: automatikus felderítési funkció:
Automatikusan feltérképezi a Modbus konfigurációs értékeket és formátumokat, és összekapcsolja azokat az I/O modul értékeivel a PROFIBUS Masteren.

 
>