banner

Innovatív és egyszerűen használható ipari gateway-ek
a zökkenőmentes csatlakoztatás és kompatibilitásért

Egyre növekszik az igény az ipari Ethernet gateway megoldásokra, amelyek az ipari Ethernet protokollok (Ethernet/IP, Modbus TCP, vagy PROFINET) illesztését végzik a meglévő terepi hálózatokhoz, és emellett költséghatékony megoldást is biztosítanak. A Moxa MGate sorozat innovatív technológiái biztosítják a könnyű telepítést, karbantartást és hibajavítást az ipari Fieldbus-Ethernet hálózatokon. Annak érdekében, hogy a Master terepi kommunikáció működjön, a Moxa olyan ipari gateway eszközöket szállít, amelyek képesek ellenőrizni az átvitt adatot a különböző terepi busz protokollok között.

  • Olajvezetékek
  • Erőművek
  • Gyártásautomatizálás
  • Víz- és szennyvízkezelés
  • Intelligencia pillanatok alatt

    Az intelligens kapcsolatok kiépítése könnyen megoldható a Moxa ipari Ethernet gateway megoldásokkal. Az MGate sorozat elég intelligens ahhoz, hogy megbízható Fieldbus-Ethernet hálózatot hozzon létre, routing szolgáltatásokkal. Olyan innovatív technológiákat támogat, amelyek a gyors telepítésben, optimális alkalmazásban és könnyű hibakeresésben segítenek a felhasználónak.

    Innovatív gyors konfigurációs rendszer

    A konfigurációra fordított erőfeszítések minimalizálása érdekében rendelkezésre áll az MGate Manager konfigurációs szoftver, amely egy Windows-alapú segédprogram automatikus kalibrációval, QuickLink funkciókkal annak érdekében, hogy a beállítás percek alatt elvégezhető legyen.

    Smart Routing funkciók prioritás kezeléssel

    A Moxa MGate sorozat változatos SmartLink funkciókkal rendelkezik, amelyek arra hivatottak, hogy rugalmasabbá és hatékonyabbá tegyék a rendszer telepítését, beleértve a kiemelt ellenőrzési, ProCOm, illetve a soros átirányító funkciókat.

    Fókuszban a megoldások