Fokozott számítógépes biztonság változatlan adatátviteli sebességgel

Az ipari automatizálási hálózatok egyre inkább összekapcsolódnak, a hálózati biztonság ma már rendkívüli fontosságú. Ugyanakkor az ipari biztonságos routerek, amelyek a vezérlő hálózat védelmére hivatottak, veszélyeztetik az adatátviteli sebességet azzal, hogy időre van szükségük a kommunikáció feldolgozására és szűrésére. Ez komoly probléma az időkritikus és nagy sávszélesség igényű alkalmazásoknál, mint például videó-felügyeleti rendszerek.

Az automatizálási hálózatok adminisztrátorai gyakran felteszik a kérdést: hogyan lehet non-stop adatot szolgáltatni fokozott informatikai biztonság telepítése esetén? Valójában erős hálózati biztonság alkalmazása esetén sem kell lemondani a hálózati teljesítményről. A Moxa gigabites biztonsági routerei segítenek megnövelni a hálózat biztonságát, miközben fenntartják a hálózati teljesítményt. Legfontosabb jellemzői:

  • Akár 500Mbps átvitel, gyors, valós idejű kommunikáció
  • VPN/Tűzfal/NAT a terepi eszközökhöz történő biztonságos távoli hozzáférésért
  • Beépített PacketGuard™ funkcióval, amely mély csomagvizsgálatot végez a Modbus TCP protokollon
  • Átfogó megoldások, beleértve az EDR-810-at, amely egy 8+2G portos biztonsági router L2 funkciókkal

Miért éppen a Moxa?

Az EDR sorozat Gigabites teljesítményű ipari biztonsági routert nagy sávszélesség igényű alkalmazások számára tervezték, biztonsági kompromisszumok nélkül.
Az automatizálási hálózat bármely rétegéről is legyen szó, a Moxa ipari biztonsági router portfóliója ideális megoldást nyújt VPN-re vagy tűzfalas védelemre, mind a terepi oldalon, a funkció zónákban és az eszközök szintjén is.
A PacketGuard technológiának köszönhetően a Moxa EDR sorozatú routerek képesek mély Modbus TCP protokoll ellenőrzésre. Ez a különleges technológia lehetővé teszi, hogy könnyedén biztonságos Ethernet-Terepi busz hálózatot hozzunk létre, amely Modbus TCP-n kommunikál.
Read cyber security feature article
Watch PacketGuard demo video